Minera

Plastproduksjon og montasje

Om oss

Minera AS ble etablert 2002 og vi omsetter for ca. 20 millioner i året og har en solid økonomi. Minera AS har som formål å produsere plastartikler primært til industrien. Men vi bidrar med plastkjøring og montasje fra andre aktører, for eksempel kunder som har behov for en liten og helhetlig produksjon.

Det vi produserer er alt fra elektriske komponenter til enkle plastartikler. Vår største kunde er Schneider Electric med alle deres produksjonsenheter deriblant Merten GmbH, Elko AS, Lexel fabrika og Sarel i Frankrike. SP Moulding Poland.

Minera AS produserer takbokser og veggbokser, samt skjøte- og skapmuffer i alle størrelser. Andre kunder er Norasonde AS, Micro AS, Veteran rigg, Cipax AS og Elektro Import med fler.

Vår organisasjon er liten men effektiv, vi er 9 ansatte, fordelt på to i administrasjonen og 7 i produksjonen. De fleste ansatte har lang erfaring fra industrien og innehar svært god kompetanse. Vår kompetanse er montering og produksjon av alle typer elektrisk materiell, samt kunnskap om plastråstoffer og muligheter innen sprøytestøping og plastbearbeiding.

Vi bistår gjerne med videreformidling til plastverktøyproduksjon og framstilling av montasjeutstyr for våre kunder, gjennom våre svært dyktige underleverandører.