Minera

Plastproduksjon og montasje

Om oss

Minera AS ble etablert 2002 og vi omsetter for ca. 20 millioner i året og har en solid økonomi. Minera AS har som formål å produsere plastartikler primært til industrien. Men vi bidrar med plastkjøring og montasje fra andre aktører, for eksempel kunder som har behov for en liten og helhetlig produksjon.

Det vi produserer er alt fra elektriske komponenter til enkle lufteventiler. Vår største kunde er Schneider Electric med alle deres produksjonsenheter deriblant Thorsmann AB, Elko AS, Strömfors Oy, SIA Lexel fabrika og Sarel i Frankrike.

Minera AS produserer takbokser og veggbokser, samt skjøte- og skapmuffer i alle størrelser. Komfyrstikkontakten og pluggen som du har bak komfyren din hjemme er etter all sannsynlighet produsert hos oss. Andre kunder er Norasonde AS, Force Design, Micro AS, og Elektro Import med fler.

Vår organisasjon er liten men effektiv, vi er 12 ansatte, fordelt på to i administrasjonen og 10 i produksjonen. De fleste ansatte har lang erfaring fra industrien og innehar svært god kompetanse. Vår kompetanse er montering og produksjon av alle typer elektrisk materiell, samt kunnskap om plastråstoffer og muligheter innen sprøytestøping og plastbearbeiding.

Vi bistår gjerne med videreformidling til plastverktøyproduksjon og framstilling av montasjeutstyr for våre kunder, gjennom våre svært dyktige underleverandører.